Bezoek het Marius van Dokkum op maandag 25 maart

Foto: ©Marius van Dokkum

Het Marius van Dokkum Museum bestaat ruim 5 jaar en is nu al niet meer weg te denken uit Harderwijk. Mensen uit heel Nederland komen speciaal naar onze stad om te genieten van de grappige schilderijen van Marius van Dokkum.

Marius van Dokkum

We beginnen met een lezing over Marius van Dokkum en zijn werk door conservator Sophie van Steenderen. Deze lezing vindt plaats in Stadsmuseum Harderwijk. Daarna lopen we met elkaar naar het Marius van Dokkum Museum, waar je op eigen gelegenheid en in alle rust de schilderijen, illustraties en beelden van Marius kunt bekijken.

Voor wie?

  • Ben je inwoner van Harderwijk en ben je nog niet in dit vrolijke museum geweest? Dan is dit je kans!
  • Leeftijd: volwassenen
  • Deelname is gratis. Vol = vol
  • Maximaal aantal deelnemers: 30
  • Aanvang 12.45 uur in Stadsmuseum Harderwijk

Aanmelden

https://www.gaharderwijk.nl/activiteiten/maak-kennis-met-het-marius-van-dokkum-museum.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen