Nieuwe Kliederkerk

Foto:

Op zoek naar inspiratie voor je eigen gezin? Kliederkerk is een gezellige, ongedwongen én interessante manier van kerk. We ontdekken een Bijbelverhaal door deze te beleven in de viering en daarna in workshops.

Kliederkerk

Op 3 maart kwam reus Goliath in de viering, die wou vechten. Dat leverde wat commotie op, maar samen ontdekten we hoe je ook op een leuke manier met elkaar om kan gaan. Bij de workshops werden de gevaarlijke slingerstenen van David tot happy stones omgeschilderd. Op de kliederkerk komen gemiddeld zo’n 50 bezoekers.

“De naam kliederkerk klinkt een beetje peuterachtig, maar dat is het helemaal niet”, zegt dominee David Kroeze, ‘je doet Kliederkerk met je eigen gezin. Het is voor 0-12 jarigen en hun familie, maar je ziet hele gezinnen plezier hebben. En ook opa’s en oma’s, tieners die schminken, of toevallige gasten vinden het fijn.

Wat doen we?

Wat het geheim is? Beleving, activiteiten en dat je het samen doet! Soms wordt een kerk wel wat ervaren als wat statisch of dat je in rust moet ontvangen. Hier beleven we een verhaal, en daarna gaan we er iets mee doen. Zo ontdekken we wat de Bijbel bedoelt. En we sluiten af met een broodje knakworst”. 21 april is de volgende, 15:00-16:30 uur in de Plantagekerk aan de Stationslaan 136. Voor informatie en opgave, [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen