Hortensiaverkoop door Harderwijker Mannenkoor

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Het Oranjeconcert op Koningsdag, in 2000 al geïntroduceerd, was weer super. De Plantagekerk genoot. Goochelaar Michel van Zeist praatte al acterend met trucks het concert aan elkaar. En … het Harderwijks Mannenkoor komt nu al weer met een andere verrassing: Hortensia’s voor Moederdag.

Hortensia’s voor Moederdag

Het koor gaat op zaterdag 11 mei a.s. van 09.00 tot 15.00 hortensia’s verkopen om de Moederdag op zondag erna op te fleuren. De zangers doen dit om de verenigingskas te spekken die bij het 100 jarig bestaan vorig jaar aardig leeg is geraakt.  De hortensia’s, zowel voor de kamer of als potplant, kosten maar € 8,00 en kunnen ruim 1 m hoog worden. Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, van het type macrophylla en aangeboden door de Harderwijker specialist in hortensia’s: kwekerij De Stadsweiden. De verkoop vindt plaats op de parkeerplaats winkelcentrum Stadsweiden, het deel bij Fysio Totaal. Komt u ook?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen