Simone Levie vertelt bij Startersbijeenkomst Veluwe over zichtbaar zijn

Foto: ©Starterscollectief

Starterscollectief Veluwe verwelkomt Simone Levie op netwerkavond 27 mei a.s. voor presentatie over hoe je goed zichtbaar kunt zijn

Zichtbaar zijn

De komende netwerkbijeenkomst voor startende ondernemers van het Starterscollectief Veluwe wordt een bijzonder interessante avond. In samenwerking met de Gemeente Ermelo heeft het bestuur van de stichting Simone Levie bereid gevonden een presentatie te houden voor de startende ondernemers die zijn aangesloten bij het Starterscollectief Veluwe.

Simone Levie (42) is een online businesscoach en een pionier in haar vakgebied. Zij heeft al duizenden vrouwelijke ondernemers gecoacht naar een hogere omzet en meer vrijheid. Simone is niet zomaar een ondernemer; ze is een visionair, een mentor en een inspirator voor velen. Het is haar missie om andere ondernemers te helpen hun stem te vinden, hun verhaal te vertellen en zichzelf op een authentieke manier op de kaart te zetten.

Grote uitdaging

Voor veel startende ondernemers is zichtbaarheid een grote uitdaging. Tijdens het netwerkevent zal Simone haar praktische tips delen. Daarnaast zal ze inspirerende verhalen vertellen en de aanwezigen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen en zichzelf aan de wereld te laten zien.

Meer info

Starterscollectief Veluwe is supertrots dat Simone Levie een avond wil vullen voor zijn leden. Pak je kans om gratis aanwezig te zijn bij een presentatie van deze zeer inspirerende businesscoach en kom ook naar onze unieke netwerkbijeenkomst!
Hieronder alle gegevens op een rijtje.

Wanneer: maandag 27 mei 2024
Waar: Het Huis van Ermelo, Raadhuisplein 2, Ermelo
Inloop: vanaf 19.00 uur
Start programma: 19.30 uur
Afsluiting: rond 22.00 uur
Toegang: gratis

Aanmelden kan wanneer je:

  • starter bent (in de eerste vijf jaar van je onderneming) en
  • lid bent van het Starterscollectief Veluwe. Dat ben je al door je geheel kosteloos aan te melden voor de nieuwsbrief via de website
    https://www.starterscollectiefveluwe.nl/over-ons.

Zoals altijd is er ook deze avond na afloop van het programma volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-starters.

Aanmelding via de website https://www.starterscollectiefveluwe.nl/event-details/netwerkavond-27-mei-2024.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen