Feestelijke opening Sportcomplex De Sypel

Foto: ©Gemeente Harderwijk

Zaterdag 1 juni opent wethouder Marcel Companjen Sportcomplex De Sypel in Harderwijk. In maart 2023 opende al het vernieuwde zwembad in het sportcomplex. Op de oude plek van het wedstrijdbad is nu een nieuwe sporthal gebouwd. Daarmee is de totale verbouwing van het sportcomplex afgerond.

De moderne en extra brede hal is geschikt voor veel sporten

De nieuwe sporthal is gebouwd omdat er een tekort was aan binnensportruimte voor de sportverenigingen. Nu kunnen de sportverenigingen weer jaren vooruit. De sporthal wordt ook gebruikt voor het bewegingsonderwijs en door Landstede.

Kom ook kijken!

Na de officiële opening is de nieuwe sporthal tussen 13.00 en 15.00 uur open voor u. Inwoners en belangstellenden kunnen de nieuwe sporthal bekijken. Er zijn demonstraties van sportverenigingen en leuke activiteiten. Voor kinderen is er een springkussen en ook kunnen ze verschillende sporten uitproberen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen