Zondag 30 juni kun je Gluren bij de Buren en genieten van verschillende optredens

Foto: ©Maarten Eyckman

Aankomend weekend vindt Gluren bij de Buren voor de zesde keer plaats in heel Harderwijk. Een breed scala aan muzikanten, poëten, theatergezelschappen, dansers of cabaretiers betreedt het gazon als podium. Bekijk het hele programma en stippel alvast jouw route uit op glurenbijdeburen.nl/programma.

Gluren bij de Buren

In veertig Harderwijkse tuinen staan dansers tussen de hortensia’s, vind je improvisatietheater met potten en planten als props, of spelen jazzbands rond de vijver. Altijd al benieuwd geweest hoe de tuin van de buren er achter de schutting uit ziet? Of wil je je buurman nu een keer van dichtbij horen spelen op zijn gitaar? Gluren bij de Buren biedt je de mogelijkheid om je buren te leren kennen, onder het genot van lokale podiumkunsten in alle disciplines. ‘Met de veertig deelnemende gastvrije locaties vindt er bijna in alle wijken van Harderwijk een optreden plaats van lokaal talent. Het was even werk, maar de puzzel is gelegd’, zegt organisator Ralf Leemeijer.

Korte optredens voor een tour

Alle optredens duren 30 minuten, zodat jij van optreden naar optreden kunt wandelen of fietsen en wel zeven shows kunt meepakken. De optredens zijn gratis te bezoeken, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst. Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne, in samenwerking met Poppunt Harderwijk en met speciale dank aan Randmeer Makelaars.

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren Harderwijk

Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00

Waar: In alle wijken van Harderwijk

Programma: glurenbijdeburen.nl/programma

Entree: Eigen bijdrage

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen