Veluwade deze week weer in Hierden

Foto: Pixabay

Het 40-jarige jubileum is het dit jaar voor de Veluwade. En dat zullen ze weten ook in Harderwijk en Hierden. Het programma is voor iedereen wat wils. Het dorpsfeest is in al die jaren uitgegroeid tot een evenement waar bekende artiesten graag hun naam aan verbinden komen optreden.

Veluwade start woensdag

Het meerdaagse muziek- en voetbalevenement duurt 4 dagen en draait van begin tot eind dankzij vrijwilligers. Ooit is de Veluwade begonnen door de inzet van de trompetspelende broers Brouwer. Inmiddels start de organisatie op dinsdag met een briefing voor de vrijwilligers. Is er op woensdagavond de Radio NL-avond en worden er 5 wedstrijden gevoetbald. Onder andere Hierden, Zwart-Wit en VVOG doen mee aan dit toernooi.

Donderdag

Op donderdagavond is er het VIP-diner ter ere van het 40-jarig jubileum. In de kantine worden er dan door diverse koks uit de regio diverse streekgerechten op tafel gezet. Aansluitend is er de Hollandse Avond met Frans Bauer en André Hazes jr.

Vrijdag

Vrijdagavond vindt het altijd gezellige 6-to-6 bedrijventoernooi plaats. Ondernemers uit de gemeente hebben hun naam gekoppeld aan een team voetballers die met z’n 6-en in het veld aantreden tegen 6 anderen. De muziek wordt vrijdagavond door 538 DJ’s on Tour verzorgd.

Zaterdag

Zaterdagmiddag wordt het toernooi waar woensdag aan begonnen is, afgemaakt. Inmiddels traditiegetrouw is er zaterdagmiddag vermaak voor de kleintjes. Brandweerman Sam en Monique Smit nemen dit jaar de honneurs waar. In de avond zijn optredens van Nederlandse topartiesten. Kenny B en Sharon Doorson treden dan op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen