Belangrijke ingang Harderwijk deze week afgesloten

Foto: Mark de Lange CC BY-NC-ND 4.0

Van maandag 16 november 20.00 uur tot en met donderdag 19 november 24.00 uur zijn de belangrijke wegen Burgemeester de Meesterstraat en de Havenkade volledig afgesloten.

Belangrijke toegangsweg

In deze periode vervangt aannemer Hoornstra-Ophof in opdracht van de gemeente Harderwijk het asfalt op de rijbaan. De afgelopen weken was er al een hoop te merken van de veranderingen. Verkeer werd over een smaller deel geleid en de toegangswegen tot de Zeebuurt waren afwisselend afgesloten en geopend. Bij vishandel Dries van den Berg, waar nu nog een kruising ligt, komt een rotondeĀ en er worden nieuw bomen geplant.

2015-11-16 15.48.35

Het stadhuis is deze dagen bereikbaar via de Newtonweg, Verkeersweg en de Scheepssingel.

Omleiding

Met bewegwijzering en/of verkeersregelaars wordt op locatie aangegeven wat alternatieve routes zijn. Wilt u meer achtergronden weten over de verandering van de Burgemeester de Meesterstraat? Kijk dan op de projectpagina Reconstructie Burg. de Meesterstraat / Havenkade.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt uĀ Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen