Afsluiting Gelreweg

Foto: RGB Stock

Op maandag 12 september start aannemer Van Dalfsen Infra uit Genemuiden met het opbreken en afsluiting van een gedeelte van de Gelreweg.

Omleiding en afsluiting

Het doorgaande verkeer komende van de Hertog Reinoudlaan is gestremd en wordt omgeleid via de Deventerweg, Nassaulaan, Mecklenburglaan, Graaf Ottolaan en de Boerhaavelaan. De benzinepomp (Tamoil) blijft wel gewoon via de Deventerweg bereikbaar. De werkzaamheden maken onderdeel uit van het Groot Onderhoud 2016. Tijdens drie inloopavonden zijn de wensen van de omwonenden geïnventariseerd en waar mogelijk verwerkt in het uitvoeringsplan.

Plan

De volgende wegen zijn tijdens dit project al voorzien van een nieuwe inrichting: Prins Mauritslaan, Graaf Ottolaan, Boerhaavelaan, Irenelaan, Emmalaan en de Beatrixlaan. Na de Gelreweg zal in oktober de Prins Frederik Hendriklaan nog op de schop gaan. De bewoners en bedrijven worden vooraf door de aannemer geïnformeerd omtrent de werkzaamheden en de bereikbaarheid in hun straat.

Meer informatie

Het uitgewerkte plan en de omleidingstekening zijn in te zien op www.harderwijk.nl/tweelingstad. Voor algemene vragen omtrent de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente, dhr. Verweij, [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen