Collegetour voor het 5e jaar georganiseerd door JCI

Foto: JCI Noord-West Veluwe

Het netwerkevenement JCI Collegetour viert dit jaar haar vijfde verjaardag. De organisatie van dit evenement, Junior Kamer Noord-West Veluwe, heeft voor dit jubileumjaar een bijzondere gast weten te strikken.

Van Uhm

Oud-Generaal der Nederlandse Strijdkrachten, Peter van Uhm gaat op 3 november 2016 in gesprek over zijn ervaring als defensieman, leiderschap en over verlies. Zeker in tijden waarin defensie steeds belangrijker wordt – door bijvoorbeeld terroristische dreiging – is van Uhm een buitengewoon interessante gast.

Carrière

Van Uhm is de hoogste bevelhebber van ons land geweest. Hij heeft in zijn carrière tientallen buitenlandse missies gedaan wat resulteert in adembenemende anekdotes. Wat misschien nog wel de meeste impact heeft is de dag van zijn benoeming. Zijn zoon Dennis verloor het leven doordat hij in Afghanistan op een berm bom reed. Hoe je omgaat met zo’n groot verlies, schreef Peter van Uhm uiteindelijk op in het boek “Ik koos het wapen”. Een bestseller.

Presentatie Collegetour

Zoals gewoonlijk wordt de Collegetour in het Dolfinarium gehouden. Gasten kunnen in een bijzondere sfeer genieten van een volledig verzorgde avond, waarbij de opbrengst zoals elk jaar wordt geschonken aan een goed doel. De avond wordt gepresenteerd door presentator Joost Hoebink. Entreetickets voor deze avond, inclusief de netwerkborrel zijn te verkrijgen via www.college-tour.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen