Extra voorstelling Sinterklaas Veluvine Nunspeet

Foto: CC0 Public Domain Google Street View

Sinterklaas zal zoals ieder jaar zijn verjaardag weer vieren in de Rabozaal van Veluvine en daarvoor nodigt hij vooral heel veel kinderen uit! Omdat de eerste voorstelling zo snel uitverkocht was, komt er een extra voorstelling. Woensdag 25 november om 13.00 uur. Kaarten kosten €2,50 en daar zit een glas limonade en wat lekkers bij inbegrepen.

Op oude schilderijen is Sinterklaas vaak afgebeeld met zijn grote boek en 3 gouden bollen, maar wat zijn dat voor bollen, wat betekenen ze dan en waar zijn die dan gebleven?
Er komen een paar speurneuzen aan te pas om erachter te komen hoe je die bollen van goud kunt vinden. Maar of dat nou de eerlijkste goudzoekers zijn?

Eduardo, de liedjespiet van Sinterklaas en vele andere Pieten weten misschien een manier om de 3 gouden bollen te vinden, misschien door te zoeken in liedjes en met hulp van de kinderen?
Het belooft een gezellig, spannend en vrolijk Sinterklaasfeest te worden waarin uit volle borst wordt meegezongen in de speurtocht naar de 3 gouden bollen van Sinterklaas.

I.s.m. Ondernemersvereniging Nunspeet

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen