Goede doelen beloond door Dichtbij Fonds

Foto: Stichting Present

Present Harderwijk is één van de 8 goede doelen genomineerd door het Dichtbij Fonds van Univé Verzekeringen. De 3 goede doelen met de meeste stemmen kunnen rekenen op een mooi geldbedrag voor haar werk.

Goede doel

Tot donderdag 10 november a.s. kun je stemmen op Present Harderwijk als jouw favoriete goede doel. Help ons met het meeste aantal stemmen en een mooie prijs voor ons werk. We hopen op een financiële bijdrage waardoor we mooie projecten kunnen blijven organiseren. Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor één dagdeel of voor langere tijd.

Geef je stem

Stem, deel en like je met ons mee voor 10 november? Ga naar http://stichtingpresent.nl/harderwijk/nieuws/stem-op-present/ en klik op de link. En like de facebookpagina van Present Harderwijk, zodat je het bericht kan delen met je familie en vrienden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen