Lesproject Morgen College uitgevoerd in Sonnevanck Harderwijk

Foto: ©Petronella Polinder

Op het Morgen College in Harderwijk komen de praktijk en de theorie samen in het lesaanbod. Levensecht leren. Voor een nieuw lesproject was het gisteren de beurt voor bewoners van verzorgingshuis Sonnevanck in Harderwijk.

Start van lesproject

Kelly Hekman (16) en Jennifer Moral (16) trapten af. De meiden zitten in het 4e jaar en hebben gekozen voor uiterlijke verzorging. De samenwerking komt uit de koker van Charlotte Jagersma, dagbestedingscoach in Sonnevanck. Docenten van het Morgen College zijn blij met dit project dat een aantal maanden duurt. De leerlingen leren in de praktijk de lessen toe te passen. Tegelijkertijd dragen ze bij aan een mooiere samenleving.

Stage op locatie

Het Morgen College is wel bekend met het koken op school voor anderen. Ook hierbij wordt het geleerde in de praktijk gebracht. Nu is daar dus ook het manicuren op Sonnevanck bijgekomen. Als dit project aanslaat, wordt gekeken naar een bredere samenwerking. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende werkzaamheden die in nauw verband staan met het lesaanbod van de studierichtingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen