Horecaroute Harderwijk is er weer op vrijdag 9 december

André Hazes, de onvervalste koning van het levenslied
André Hazes, de onvervalste koning van het levenslied
Foto: Wikimedia

De horecaroute is inmiddels een fenomeen. Het is een gezamenlijk initiatief van horeca ondernemers uit de Binnenstad van Harderwijk. Een aantal keren per jaar organiseren ze een route, steeds met een wisselend thema.

Smartlappenfestival en Nederpop

De Horecaroute Harderwijk is elke keer weer een garantie voor een gezellige, muzikale avond met enthousiaste artiesten en sterke bands. Dus block alvast je agenda voor de volgende route. Vrijdagavond 9 december 2016. De entree is altijd gratis.

Nederlandse horecaroute

Er is niets zo Nederlands als luidkeels meeblèren met een levenslied in een gezellig bruin café. Van De Vlieger van André Hazes tot Laura van Jan Smit. Alle klassiekers komen voorbij. Neem je vrienden mee en kom genieten van een avondje jolen in de binnenstad van Harderwijk! Een fantastische avond vol gezelligheid en tranentrekkers.

Optredens

21:30 SURPRISE ACT in  TOMMY`S
22:30 JOHN WEST in  OME CO

Wat is een smartlap?

Nederpop ontstaat

Nederpop is popmuziek gemaakt door Nederlandse bands en artiesten. In de jaren ’50 was rock ‘n’ roll erg geliefd. De eerste bands die bekend waren, kunnen ook wel de zogenaamde grondleggers van de Nederpop worden genoemd. Door de jaren heen is het aanbod wel erg veranderd. De rapper Ali B, valt bijvoorbeeld ook in deze categorie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen