Sfeervol winkelen

Foto: Harderwijk Op IJs

De straten zijn mooi verlicht en de winkels zijn extra mooi versierd. De ijsbaan staat en het Oude Stadhuis is zo mooi aangekleed. Vanaf 18 december staat ook de glijbaan weer in het Hortuspark. Kortom, een extra reden om een bezoek te brengen aan de sfeervolle Binnenstad.

Dickens Emst Orkest Christmas Carol Winterstad Shopping Winkelen Centrummanagement

Dickens-sfeer tijdens Koopzaterdagavond op 19 december. Op zaterdag 19 december zijn de winkels geopend tot 21.00 uur. Gekleed in Dickens-stijl kleding, zorgen de leden van de groep Levende Historie voor een bijzondere sfeer in de mooie historische Binnenstad. Uiteraard zullen de fraai gezongen kerstliederen niet ontbreken. Het Dickens orkest uit Emst zorgt voor muzikale ondersteuning. Als de winkels om 21.00 uur de deuren sluiten, kunt u nog terecht in een van de vele gezellige horeca gelegenheden. Op verschillende locaties is zelfs live-muziek. Alle ingrediënten dus voor een gezellige avond uit!

Dickens Christmas Carol Winterstad Winkelen Shopping December Centrummanagement

Extra koopavonden. Op dinsdag 22 en woensdag 23 december heeft u tot 21.00 uur de tijd om uw inkopen te doen. De kinderen kunnen ondertussen lekker schaatsen of van de glijbaan in het Hortuspark.

Gratis parkeren tijdens de extra koopavonden. Van maandag tot en met vrijdag profiteert u al van de parkeerproef; 2 uur gratis parkeren op het Westeinde of in de Houtwal. Dit geldt ook op de reguliere koopavond op vrijdag. Tijdens de extra koopavonden, op zaterdag 19 december, dinsdagavond 22 en woensdagavond 23 december betaalt u vanaf 18.00 uur helemaal geen parkeerkosten. Dit aanbod geldt voor alle parkeerlocaties in de Binnenstad, dus ook de Boulevard, de Vuldersbrink, de Waltorenstraat en het Klooster Dat is nog eens mooi meegenomen!

Centrummanagement

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen