Ook het Baken en de Sypel steunen Serious Request

Groep 7 van basisschool het Baken gaat zich, in samenwerking met zwembad De Sypel, inzetten voor Serious Request 2015. Dinsdag 15 december van 13.45 tot 15.00 uur doen de leerlingen onder toeziend oog van badjuffrouw Alice aquasport en bootcamp voor het goede doel. In de weken voorafgaand aan deze inspanning hebben de leerlingen sponsoren gezocht die hen steunen bij deze actie. Vrijdag 18 december zal duidelijk worden of de leerlingen van Het Baken en De Sypel hun streefbedrag van € 800,- hebben gehaald.

Glazen Huis
Ieder jaar op 18 december sluit de deur van het Glazen Huis en laten drie DJ’s van 3FM zich opsluiten voor het goede doel. In samenwerking met Het Rode Kruis probeert 3FM zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een stille ramp in de wereld. Dit jaar gaat het geld naar jongeren die leven in conflictgebieden; kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Bijdrage
Natuurlijk kunt u ook een bijdrage leveren aan Serious Request. Bij de balie van de Sypel staat een collectebus waarin u uw bijdrage kunt doen en u kunt de leerlingen ook zelf komen aanmoedigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen