Eerste ronde Harderwijker Kennisquiz was afgelopen maandag

Foto: ©Martin Weijmer All In One Fotografie

Harderwijk FM, Lionsclub Harderwijk, De Cornuiten, VVD Harderwijk, Meester Koot Genootschap, Herendispuut Ginkgo Biloba 1, Stadsmuseum Harderwijk, De Martini’s, Podiumspektakel 1, Rondeel 1 en Gruppo Sportivo 1. Dit waren de deelnemers van de eerste Harderwijker Kennisquiz afgelopen maandag.

Lastige vragen in eerste ronde

Via een tablet konden de deelnemers antwoord geven op de lastige vragen die ze kregen voorgeschoteld. De Cornuiten, Lionsclub, Podiumspektakel, Ginkgo Biloba en Harderwijk FM eindigde het hoogste. Voor de nummer 6 en 7 was er een troostprijs. Het Stadsmuseum eindigde als 6e en kreeg kaartjes voor het Dolfinarium. De nummer 7, het Meester Koot Genootschap, kreeg tegoedbonnen voor een ijsje bij Everto. De finale werd gespeeld door Hugo Beijer (Lionsclub), Mari Smit (Podiumspektakel) en Niels Tromp (Cornuiten). Ze moesten nog 4 rondes hun best doen. De winnaar van de 1e voorronde is Niels Tromp. Hugo Beijer is tweede geworden en Mari Smit werd derde.

Volgende ronde

Maandagavond 20.00 uur is de volgende voorronde in Hotel Baars. De toegang is gratis. Nieuw dit jaar is dat toeschouwers ook kunnen deelnemen. Hiervoor kan dan de mobiele telefoon gebruikt worden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen