Overvallen Domino’s en Kruidvat mogelijk opgelost

Foto: ©LoneWolf2
Dinsdagmorgen 14 maart is een 17-jarige Winterswijker in zijn huis aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van een overval op Domino’s Pizza in Harderwijk op 22 juli 2016 en van de overval op Kruidvat in Stadsweiden op 25 februari van dit jaar.

Onderzoek naar overvallen

De beelden van de overval op Domino’s Pizza en het onderzoek hiernaar leidde tot meerdere tips. Van de overval op Kruidvat kon na publicatie van de beelden slechts 1 tip worden genoteerd. Beide overvallen zijn naast elkaar gelegd en de combinatie van beelden, onderzoek en inspanningen van de recherche leidde er toe dat de 17-jarige Winterswijker in beeld kwam als verdachte.

Geld buitgemaakt

De overval op Domino’s Pizza, 22 juli 2016 rond 22.00 uur op het P.C. Hooftplein in Harderwijk was een heftige overval voor de aanwezige medewerkers. De man stormde met een klauwhamer naar binnen en bedreigde een medewerkster met een klauwhamer. De medewerkster kreeg de kluis niet open en de verdachte sloeg op de vlucht. Bij de overval op Kruidvat 25 februari rond 20.15 eiste de dader geld van de medewerkers en dit kreeg hij ook mee.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen