Elgersma Logistiek stopt met transportwerkzaamheden

Foto: ©HNN

Op weg naar een tevreden klant. Deze slogan staat achter op de vrachtwagens van Elgersma Logistiek. Vanaf 1 mei is dit verleden tijd. Het logistieke bedrijf uit Harderwijk gaat zich vanaf dan alleen nog maar bezig houden met warehousing en op- en overslagdiensten. Elgersma Logistiek BV bestaat sinds 1963.

Personeel op zoek naar ander werk

Het vervoer van Elgersma Logistiek wordt tegen dezelfde condities overgenomen door St. van den Brink uit Ermelo. In principe worden er geen chauffeurs en materieel overgenomen. Als er chauffeurs aan de slag kunnen bij St. van den Brink aan het werk kunnen, dan zal dit worden ingepast. Zaterdag 1 april moest het personeel naar het bedrijf komen en is de koerswijziging aan hen meegedeeld. Ook de vakbonden zijn ingelicht. De chauffeurs hebben een maand de tijd om een andere werkgever te zoeken.

Koerswijziging Elgersma

De koerswijziging is onderdeel van een de nieuwe richting die het bedrijf onder begeleiding van een adviesbureau is ingeslagen. De 12000 m² warehouse van het bedrijf is perfect voor op- en overslagactiviteiten. Met het huidige wagenpark en aantal chauffeurs is het een middelgroot vervoersbedrijf. Doordat het bedrijf hiermee te groot was voor de kleintjes en te klein voor de groten, is besloten om dit bedrijfsonderdeel geheel te laten vervallen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen