Kaartverkoop TEDx vrijdag 3 november is dit weekend gestart

Foto: TEDx Harderwijk

De organisatie heeft met TEDx in de Catharinakapel een totaal aan plekken van 100 personen beschikbaar. Hiervan zijn er 10 gereserveerd voor studenten en 20 stuks zijn een genereus gebaar. De kaartverkoop is gestart.

Voorgedragen

Het genereus gebaar is een weggeefticket. Je koopt dan 2 tickets. 1 voor jezelf en 1 voor iemand die is voorgedragen door een maatschappelijke organisatie. Hoe deze tickets verdeeld zullen worden, bepaalt de organisatie van TEDx Harderwijk. Op dit moment van schrijven staat de sprekersteller op 9 stuks. Sprekers uit Harderwijk, uit de regio en elders uit Nederland. Het doel: `Ideeën verspreiden die de lokale gemeenschap inspireren en de wereld een beetje mooier maken.`

Passen bij thema

Technology Entertainment Design is de volledige benaming van de afkorting TED. Een lokale TEDx-meeting moet zich aanmelden bij de moederorganisatie in Amerika. Er zijn al meerdere events onder de noemer TEDx in Nederladn georganiseerd. Dit wordt de 1e in Harderwijk. In één van de meest inspirerende locaties in Harderwijk, de Catharinakapel. Het thema van TEDx Harderwijk is: `Building Tomorrow`. Haanschoten,  Nielsen, Schuurkamp en Visser beoordelen alle aanvragen voor spreektijd. Het kan gaan over van alles en nog wat. Als het maar aansluit bij het thema en de TED-gedachte. Ideeën verspreiden om te inspireren.

Kaartverkoop

Sprekers worden door de organisatie gecoacht. De presentatierondes zijn in het Engels, worden opgenomen en verzonden naar Amerika. Door de moederorganisatie, TED.com, worden alle presentaties op internet gezet. Voor een student kost de dag: €29. Voor niet-studenten: €59. Hier zitten de presentaties van ongeveer 15 minuten bij inbegrepen, net als leuke tussendoortjes en het diner.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen