Verse sporen zorgen nog steeds voor zoekacties

Foto: Amivedi

Aanstaande maandag is Beer alweer 5 weken vermist. Nog steeds wordt er gezocht naar de Berner Sennen hond uit Staverden.

Vanuit Harderwijk

14 augustus was de hond bij een oppasadres in Harderwijk. Op de Stille Wei, een losloopgebied, zette de hond het op een sprint en verdween ze uit het zicht. Diverse speuracties hebben er inmiddels plaatsgevonden. Met de inzet van een speurhond is geconstateerd dat Beer vanaf de Stille Wei langs het Zeepad naar het puntje van de Stadsweiden is gelopen. Daar is Beer via een aantal straten in de Stadsweiden richting het spoor gelopen. Hier is de hond onder het viaduct van de A28 gelopen en Drielanden ingegaan.

Nog steeds actief

Via Drielanden is Beer de Ermelose bossen in gegaan. Daar heeft de hond de weg naar huis weten te vinden. De hond is enkele weken al eens gesignaleerd in de buitengebieden van kasteel Staverden. Meerdere zoekacties geven nog steeds verse sporen aan in de buurt van het huis van de hond. De stichting Waar is onze Angel roept op om goed op te letten als je in de buurt van kasteel Staverden wandelt of fietst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen