Weekend van de wetenschap en lerarenstaking

Foto: ©HNN

Op 8 oktober 2017 is het Weekend van de Wetenschap. Ook het Dolfinarium doet mee! Deze dag word je zelf onderzoeker en ga je meer leren over het gedrag van zeezoogdieren.

Weekend met publiek

Op het Dolfinarium worden dagelijks onderzoeken uitgevoerd, maar wat houden deze onderzoeken nu precies in? Tijdens het weekend van de Wetenschap (alleen op zondag 8 oktober) kan jij een kijkje nemen in het Dolfinarium en zelf meehelpen met het uitvoeren van de onderzoeken. Met deze onderzoeken komen we meer te weten over de diersoorten en kunnen we de dieren in het wild helpen.

Walrus

Herkent een walrus zichzelf in spiegel? Onthoud een dolfijn onder welke emmer een ring is verstopt? Dit zijn slechts een paar onderzoeken die uitgevoerd gaan worden. Wil jij helpen met deze onderzoeken?

Lerarenstaking 5 oktober 2017

Op 5 oktober staken de leraren in het basisonderwijs. Voor de ouders van de kinderen zorgt deze staking misschien voor een opvangprobleem, maar daar heeft Dolfinarium een oplossing voor! Kom op 5 oktober voor slechts €10,- per persoon (zowel ouders als kinderen) en geniet van een leuke maar vooral  leerzame dag uit tussen alle zeezoogdieren op het park.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen