Harderwijkse trots Dean and the Moonboys heeft uw hulp nodig!

Foto: Dean en The Moonboys

Harderwijkse trots Dean and the Moonboys heeft uw hulp nodig! De jonge rock ‘n’ roll band maakt een goede kans om Gigstarter Artist of the Year 2017 te worden.

Laatste dagen om te stemmen

Er doen 152 nationale en internationale bands mee aan deze competitie en Dean and the Moonboys staat op dit moment op een vierde plaats! De competitie bestaat uit een online voting element en een live finale op 18 november. Na 27 oktober kan er niet meer gestemd worden en als ze dan in de top drie staan, wordt de band geselecteerd voor de spetterende finale!  Met twee klikken kunt u via onderstaande link een stem uitbrengen:

STEM NU VOOR DEZE HARDERWIJKSE BAND

Harderwijkse band Dean and the Moonboys

Dean and the Moonboys bestaat uit Eva Rozenberg (19), Daan Donkers (20), Dennis van Roekel (17), Joris Meester (18) en Stefan Schraa (20). In februari stemden zij voor het eerst hun gitaren en smeerden ze het vet in de kuif. Sindsdien gaat het hard, zo knalde hun interpretatie van o.a. Johnny B. Goode zelfs in Berlijn door de speakers. Afgelopen zomermarkten hebben ze een aantal keer opgetreden op de Markt.

Gigstarter Artist Of The Year

Toen de Gigstarter Artist of the Year competitie op hun pad kwam, hadden zij echter niet verwacht zoveel stemmen binnen te halen. Dean and the Moonboys heeft al enkele dagen in de top drie gestaan, maar omdat de vierde, derde en tweede positie zo dichtbij elkaar liggen, wisselt hun positie van dag tot dag. Daarom hebben ze alle stemmen nodig en met uw hulp gaan ze zeker in de finale komen! Dean and the Moonboys bedankt u alvast van harte en hoopt u graag te zien bij een van hun optredens.

Link naar Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/DeanandtheMoonboys/

Link naar YouTube-video:

https://www.youtube.com/watch?v=5UKX4GmqxvM
https://www.youtube.com/watch?v=9dGJq6PgvE4

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen