Keihard werken de afgelopen weken voor Dries, Peter en hun team

Foto: ©HNN

Kort na het officiële startsein voor de nieuwbouw op de locatie waar hun nieuwe zaak moet verschijnen, kregen Dries en Peter van den Berg te maken met de brand in het huidige bedrijf. Na 5 weken hard werken, gaan ze aanstaande woensdag 1 november om 9.00 uur weer open voor hun klanten.

Keihard gewerkt

Het hele team heeft keihard gewerkt om het hele bedrijf van binnenuit weer op te bouwen. Nadat alleen het casco-pand na het opruimen en reinigen van de brandschade overbleef, stond het bedrijf een hele opgave te wachten. De gehele winkel en loods konden opnieuw ingericht gaan worden. Door het smeulen van plafond en muurpanelen zijn bij de brand giftige gassen vrijgekomen. Dit heeft ook z’n weerslag gehad op werkbanken, koelingen en andere apparatuur. Door een specialistisch bedrijf is de inventaris gereinigd.

Herstelwerkzaamheden

Tijdens de herstelwerkzaamheden van de winkel liepen er op sommige dagen wel 50 man rond die aan het werk waren. Er zijn nieuwe wanden geplaatst. Er is een nieuwe plafond in de winkel gekomen. Elektra en verlichting zijn opnieuw aangelegd. Er is nieuw reclamewerk aangeschaft. De gereinigde inventaris is teruggeplaatst en ook de rookoven kan eerdaags weer in gebruik worden genomen. Kortom, een hoop extra taken en werkzaamheden naast de begeleiding van de nieuwbouw en het draaien van jaarmarkten.

Winkel woensdag 9.00 uur open

De focus heeft de afgelopen weken op de winkel gelegen. Op sommige dagen verwerkt de viswinkel de bestellingen van wel 1500 klanten. Weer een werkbare winkel was dan ook een vereiste van Dries en Peter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen