Gemeente Harderwijk geeft kinderen uit het basisonderwijs schaatsles

Foto: Pixabay

Gemeente Harderwijk stelt ook dit jaar kinderen uit het basisonderwijs in de gelegenheid om te schaatsen. De eerste drie weken, vijf klassen per dag (met uitzondering van de woensdagmiddag) komen scholieren van de basisscholen in Harderwijk en Hierden met hun meesters en juffen naar de Markt. De ijsbaan is vanaf 30 november t/m 6 januari 2018 geopend.

Ieder jaar weer

Voor de elfde keer op rij heeft de gemeente financiële middelen ter beschikking gesteld ten behoeve van het populaire schoolschaatsen. Het schoolschaatsrooster is weer opgesteld om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de schaatssport. Het is belangrijk dat de jeugd beweegt, sport en plezier beleeft aan de schaatssport. Wat is er leuker om met je hele klas te schaatsen? Velen hebben de slag al aardig te pakken, maar tijdens deze lessen wordt er speciaal op de techniek gelet. Hoe beter je de schaatskunst beheerst, hoe leuker het is om er misschien je sport van te maken. Op www.harderwijkopijs.nl  zie je op welke tijden welke school en welke klas er komen schaatsen.

Word IJsprins of IJsprinses

Harderwijk op IJs is op zoek naar de ijsprins of ijsprinses. Deze ijsprins(es) opent op donderdag 30 november de elfde editie van Harderwijk op IJs. Dat wil jij toch zijn? Ben je onder de 12 jaar en wil jij de ijsprins of ijsprinses van 2017 worden? Kleur dan de tekening zo mooi mogelijk. Gooi al je creativiteit en vrolijkheid in de strijd en wellicht word jij dan verkozen tot ijsprins of –prinses van 2017. Je mag de ijsbaan officieel openen en je krijgt ook nog eens een 10-ritten schaatskaart!

Kleurplaat

Download de kleurplaat van de website www.harderwijkopijs.nl, kleur ‘m zo mooi mogelijk, vul je gegevens in (of vraag dat aan papa of mama) en stuur de kleurplaat voor 15 november 2017 op naar Stichting Harderwijk Op IJs, Postbus 1160, 3840 BD Harderwijk. Via de media en de website wordt bekend gemaakt wie er gewonnen heeft. Tevens neemt Harderwijk op IJs zelf contact op met de winnaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen