Kofferbakverkoop Houtwalgarage

Foto: Facebook Wijkvereniging Stadsdennen

Op zondag 26 November wordt er door de wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk een kofferbakverkoop georganiseerd op een unieke locatie namelijk in de Houtwalgarage aan de Vitringasingel. Dit is de vierde keer in 2017. Aanvang 13.00 – 18.00 uur.

Midden in de stad

Nergens anders wordt er een kofferbakverkoop gehouden op een overdekte locatie en dan ook nog op een A locatie. De garage ligt aan de rand van het centrum en van hieruit loop je zo naar de stad. De kofferbakverkoop vindt plaats op de bovenste 2 lagen van de garage.

Vol is vol

Wilt u als deelnemer aan deze kofferbakverkoop mee doen dan is dat nog mogelijk. Voor kosten, informatie en opgave kunt u terecht op de website www.wijkstadsdennen.nl of mail naar [email protected]. Bedenk wel dat u overdekt staat en dat de markt en verkoop altijd door kan gaan.

Bezoekers zijn ook welkom

Vanaf 13.00 uur en niet eerder gaan de deuren van de hoofdingang van de garage open. Deze blijven tot 17.00 uur open, bezoekers kunnen gratis de kofferbakverkoop bezoeken. Als u op de fiets of lopend komt is dat het beste. Komt u met de auto dan kunt u tegen het normale tarief gewoon de auto parkeren in de garage. Kom deze kofferbakverkoop bezoeken en u bent niet afhankelijk van het weer want het is toch overdekt.

Informatie agenda

Tot 26 november en ook zijn we bezig met de datums in 2018 de eerste zal zijn op laatste zondag van januari 28 (reserveren kan ook vanaf nu). Voor reserveren en datums ga naar onze website en u vindt daar de informatie als het definitief is.

Reacties