Definitieve verhuisdata Animalcare klinieken bekend

Vanaf maandag 18 december 2017 is iedere dierhouder welkom in de nieuwe kliniek van Dierenartsen AnimalCare
Foto: ©Veluws Ontwerpburo

De medewerkers van Dierenartsen AnimalCare betrekken half december hun nieuwe pand aan de Goede Reede 3 in Harderwijk. Vanaf maandag 18 december zijn de cliënten van Dierenartsen AnimalCare met hun dieren welkom in de nieuwe kliniek.

Aangepaste openingstijden

Vanwege de verhuizing gelden er op donderdag 14 en vrijdag 15 december aangepaste openingstijden. De verhuizing van de drie vestigingen van Dierenartsen AnimalCare naar het nieuwe gezamenlijke onderkomen vindt plaats op donderdag 14 en vrijdag 15 december. De vestiging in Putten, van waaruit de dierenartsen voor de landbouwhuisdieren en paarden werken, is op beide verhuisdagen gewoon telefonisch bereikbaar. Op donderdag kunnen cliënten gewoon op het oude adres in Putten medicijnen ophalen. Vanaf vrijdag kunnen zij daarvoor in het nieuwe pand terecht.

Definitieve sluiting Animalcare Verkeersweg

De kliniek voor gezelschapsdieren aan de Verkeersweg in Harderwijk is vanaf donderdag 14 december gesloten. Natuurlijk blijven de dierenartsen – zoals altijd – voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar. Op 14 en 15 december is de kliniek aan de Nassaulaan in Ermelo wel geopend. Cliënten kunnen daar dus terecht voor een consult, behandelingen, medicijnen of voer. Op vrijdagmiddag zal ook deze kliniek vanaf 15.00 uur gesloten zijn.

Geen spoed? Na het weekend

De dierenartsen stellen het op prijs wanneer cliënten consulten, behandelingen of het afhalen van medicijnen die geen spoed verlangen, zoveel mogelijk uitstellen tot na het weekend aansluitend op de verhuizing. Mochten er wel problemen zijn die aandacht vereisen, dan zoeken de dierenartsen na telefonisch overleg naar de beste mogelijkheid om een afspraak te maken.

Zaterdag naar Zeewolde

In het weekend van 16 en 17 december zijn de klinieken gesloten. Dus ook de openstelling op zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur vervalt. De collega’s in Zeewolde nemen de dienst waar. Wie naar de kliniek belt, wordt automatisch doorgeschakeld naar Zeewolde. Maandag 18 december gaan de deuren van de nieuwe kliniek aan de Goede Reede 3 in Harderwijk open voor de beste zorg voor dieren.

Reacties