Harderwijker Speld voor Frank Brouwer

Foto: ©HNN

Tijdens de receptie werd Brouwer toegesproken door verschillende personen die door de jaren heen een hoop met hem beleefd hebben. Afgevaardigden van de waterscouting, de jachthaven, de gemeente en de burgemeester spraken lovende woorden.

Harderwijker speld

Burgemeester Harm Jan van Schaik heeft op 23 januari de Harderwijker Speld uitgereikt aan Frank Brouwer, scheidend projectdirecteur van het Waterfront. Dat gebeurde tijdens de feestelijke afscheidsreceptie op jachthaven De Knar. Hij memoreerde aan het artikel dat journalist Harry Schipper enkele weken publiceerde. Het ging erom dat niet alleen de medewerkers van de gemeente trots op Brouwer waren, maar ook de inwoners het project Waterfront erg mooi vinden.

 

Projectdirecteur

Frank Brouwer heeft 9 jaar lang leiding gegeven aan het project Waterfront, één van de meest beeldbepalende projecten van Harderwijk. De deskundige en betrokken manier waarop dat gebeurde alsmede het grote draagvlak dat hij in de samenleving wist te creëren, dwingt respect af. Het college van burgemeester en wethouders heeft grote waardering daarvoor en onderstreept dat met de eervolle uitreiking van de Harderwijker Speld.

 

Reacties