Afsluiting Strandboulevard door werkzaamheden Boulevard

Foto: ©Gemeente Harderwijk

Van maandag 19 februari tot en met vrijdag 2 maart is de Havendam ter hoogte van de kruising Grote Oosterwijck voor 2 weken afgesloten ten behoeve van bestratingswerkzaamheden.

Omleiding door afsluiting

Het verkeer naar de binnenstad wordt omgeleid via de Zoutkeetstraat. Tot en met vrijdag 23 maart blijft de route naar de Strandboulevard Oost afgesloten. Het verkeer naar het boulevardgebied en het Dolfinarium wordt via P1/P2 en de bruggen omgeleid door middel van borden.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden is Boskalis, de aannemer, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij winters weer kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Aansluiting Hoogstraat/Rabbistraat en Strandboulevard-West

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari is de verbinding tussen de Hoogstraat/Rabbistraat en de Strandboulevard West afgesloten voor alle verkeer. Tijdens deze werkzaamheden blijven ondernemers aan de Boulevard en het Strandeiland bereikbaar. Alle verkeer wordt omgeleid door middel van borden.

Parkeerplaatsen

Alle parkeerplaatsen en parkeerterreinen van gemeente Harderwijk zijn tijdens de werkzaamheden via omleidingsroutes gewoon bereikbaar.

Meer informatie: Overzicht van de werkzaamheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen