LaLaLand niet in mei dit jaar op de Stille Wei

Foto: Lalaland

De vrijwilligers van Stichting Underground krijgen het niet voor elkaar om de eindsprint af te maken voor de 7e keer LaLaLand. In de voorbereiding heeft de Stichting besloten om het festival in de huidige vorm niet eind mei te organiseren op de Stille Wei.

Geen voldoening LaLaLand

“We’re not like the others”. Hier en daar een ludieke actie, gekkigheid op een festivalterrein of een spontaan feestje in Harderwijk: Stichting Underground staat voor vernieuwing. Dit staat in de e-mail die de stichting verstuurd. Underground blijft bestaan, maar het concept LaLaLand wordt geparkeerd. In de voorbereiding kon niet iedere vrijwilliger van de stichting genoeg voldoening krijgen uit het 2-daagse festival.

Na de zomer

In 2 maanden tijd lukt het Stichting Underground niet om een compleet nieuw concept uit de grond te stampen. Na de zomer wil de stichting een soort vervanger introduceren. Wanneer en hoe is nog niet bekend. Maar Stichting Underground staat open voor suggesties, hulp, tips en ideeën in alle vormen en maten.

Hulp

Dus: ben jij, of ken jij, een creatieve klusser, technici of handige Harry die graag wil meedenken over het LaLaLand van de toekomst, laat het Underground weten. Je kunt ze mailen op info@undergroundharderwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen