112

Man van 30 bedreigd, geslagen en beroofd in Waterplassteeg

Foto: Pixabay

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 1.00 uur, is een 30-jarige man bedreigd, geslagen en beroofd. In de tunnel bij de Waterplassteeg werd de man door 2 mannen bruut overvallen.

Klap op hoofd

manDe man werd in de tunnel door 2 mannen benaderd. Zij bedreigden hem met een pistool en de man kreeg een klap met een onbekend voorwerp op zijn hoofd. De man moest zijn geld en mobiele telefoon afstaan.

Gevonden

Het slachtoffer werd gevonden door een passant die de politie alarmeerde. Er waren agenten in de buurt aanwezig die een dronken fietser een bon gaven. Ze waren zo dichtbij dat ze mogelijk de schreeuw om hulp van het slachtoffer gehoord hebben.

Onderzoek

Toen de agenten op de plaats van de overval aankwamen, gingen ze direct op onderzoek uit. De daders konden ze helaas niet meer vinden. Het slachtoffer kon een summier signalement geven. Een gezet type met jas met bontkraag en een bivakmuts op. De andere verdachte was helemaal in het donker gekleed. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn hoofdwond in het ziekenhuis geholpen.

Meer informatie

De politie wil graag weten of mensen wat gehoord of gezien hebben dat kan leiden tot de opsporing van de daders. Informatie doorgeven kan via de website van de politie op en op 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem kan via 0800-7000.

 

 

Reacties