Eigen uitvaart vormgeven? Op 2 juni kan het in Harderwijk

Foto: ©Monuta

Op zaterdag 2 juni organiseert Monuta een inspirerende informatiedag van 10.00 – 14.00 uur in Harderwijk. Tijdens de informatiedag kunnen bezoekers hun eigen uitvaartsfeer vormgeven en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen.

Een bijzonder afscheid

Veel mensen kunnen zich er misschien weinig bij voorstellen, maar ze kunnen zich er wel op voorbereiden. Tijdens de informatiedag op 2 juni kunnen bezoekers aan Monuta hun eigen uitvaartsfeer vormgeven op een moodboard en hun laatste woorden op papier laten zetten door een professionele schrijver. Daarnaast is er volop informatie over de vele uitvaartmogelijkheden die er zijn en de wijze waarop uitvaartwensen nu al vastgelegd kunnen worden.

Tips en inspiratie

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen”, aldus Monuta. Bezoekers mogen het moodboard en de laatste woorden mee naar huis nemen om aan dierbaren te laten zien en lezen, zodat zij straks niet met onverwachte vragen achterblijven. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen via www.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid.

Kosteloos

Belangstellenden kunnen kosteloos de informatiedag bezoeken, aanmelden vooraf is niet nodig. De locatie Monuta aan de Stationslaan 9, 3844 GA in Harderwijk is op zaterdag 2 juni aanstaande geopend van 10.00 – 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen