Workshop ‘Zeeuwse Bolussen maken’

Foto: Pixabay

Vrijwilliger en banketbakker Martin de Baat gaat met de deelnemers aan de slag om van verse ingrediënten deze heerlijke ronde zoete koffiebroodjes te bakken.

Workshop

Tijdens de workshop is er ook ruimte voor een rondleiding door de oude stellingmolen en de molenwinkel. De Harderwijkse Molen Stichting organiseert dit jaar diverse “bakworkshops” in opmaat naar het bakkerijmuseum dat de stichting naast de molen zal bouwen.  

Praktische informatie:
Datum : Maandag 28 mei
Tijdstip : 19:00 – 21:30 uur
Locatie : Harderwijkse Molen de Hoop
Aanmelden [email protected]
Kosten : € 15,- p.p.

Molen De Hoop
Molen De Hoop is een authentieke stellingmolen uit 1778 en vormt sinds 1998 de entreepoort van Harderwijk. De molen is van ver buiten de stad te zien. Met hulp van de wind en vele vrijwilligers en sponsoren draaien de wieken van De Hoop al vele jaren. De molen doet nog altijd dienst als korenmolen en is voor publiek op zaterdagen en in de maanden mei t/m september ook op woensdagen van 12:00 tot 17:00 uur geopend. In juli en augustus is de molen, m.u.v. maandag en dinsdag, iedere dag geopend. Tijdens de openingstijden zijn er altijd gidsen aanwezig die u graag rondleiden en meer vertellen over de bijzondere historie van de Hoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen