Harderwijkers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto: RTL

Vijftig Harderwijkers uit postcodegebied 3841 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Gewonnen

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Harderwijk daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 16 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Jenny (54) uit Harderwijk is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik kijk al vanaf het begin trouw naar ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en hoopte al heel lang een keer plaats te mogen nemen in de studio om kans te maken op een mooie prijs. Nu is het zover! Mijn man gaat met me mee en is jarig. Het zou natuurlijk een te gek verjaardagscadeau zijn als we in de prijzen vallen. Let the show begin!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Harderwijk zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Harderwijk is zondag 16 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Reacties