Kinderpraktijk Harderwijk is er voor kinderen tot en met 12 jaar

V.l.n.r.: Marieke (speltherapeut), Annebet (orthopedagoog), Anouk (ergotherapeut), Marijke (fysiotherapeut), Henrike (logopedist), Saskia (diëtist)
Foto: Kinderpraktijk Harderwijk

Kinderpraktijk Harderwijk is officieel van start gegaan. Het idee van een multidisciplinair diagnostiek en behandelcentrum speciaal voor kinderen is 3 jaar geleden ontstaan.

Puur gericht op kinderen

Kinderpraktijk Harderwijk bestaat uit de volgende zes disciplines; logopedie, fysiotherapie, diëtetiek, orthopedagogiek, ergotherapie & speltherapie en biedt laagdrempelig, multidisciplinair onderzoek en behandeling voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Eén kind, één plan is waar wij voor staan. Bij ons staat het kind centraal. In een vertrouwde, kindvriendelijke omgeving kijken we vanuit meerdere invalshoeken naar het kind en zijn of haar problematiek. Hierbij kijken wij naar het totale beeld van het kind en nemen alle invalshoeken mee om zo tot een gedegen onderzoek en behandeling op maat te komen.

Hulpvraag

De hulpvraag bepaalt welke zorgverlener(s) start(en) met de begeleiding. Samenwerking is ons sleutelwoord, zodat ouders met hun kind binnen één team met al hun vragen terecht kunnen. Wij kijken verder dan het probleem zelf en stellen het welzijn van uw kind te allen tijde voorop. Dat is onze kracht. Heeft uw kind problemen met de ontwikkeling van zijn of haar motoriek, de voeding, de spraak-taal, de sociaal-emotionele ontwikkeling of het leren en meekomen op school, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Brede ervaring

Onze ervaring leert dat bovenstaande problemen vaak niet op zichzelf staan en dat een aanpak die bekeken wordt vanuit verschillende invalshoeken beter is en sneller resultaat boekt. Voor meer informatie over Kinderpraktijk Harderwijk kijk op www.kinderpraktijkharderwijk.nl.

 

 

Reacties