Postcode Loterij verdeelt €150000 onder 4 winnaars in Harderwijk

Christel uit Harderwijk neemt de cheque van 50.000 euro voor haar partner Ronald in ontvangst
Christel uit Harderwijk neemt de cheque van 50.000 euro voor haar partner Ronald in ontvangst
Foto: Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Vier bewoners van de straat Hanekamp in Harderwijk zijn gisteren verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3848 AJ is in de septembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Prijzen

De volgende bedragen zijn gewonnen:

– 50.000 euro (2 winnaars)
– 25.000 euro (2 winnaars)
Ook werd er een auto gewonnen.

Brenda en Andre samen met Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld en hun twee kinderen

Brenda en Andre winnen 25.000 euro en de BMW. Het stel is tot tranen geroerd: “Wat fantastisch! We hebben twee kinderen en die gaan we verwennen. Zelf willen we dolgraag op vakantie.” Christel neemt de cheque van 50.000 euro voor haar partner Ronald in ontvangst. Ze vertelt: “We dromen al jaren van een bootje. Wat geweldig dat we die droom nu kunnen verwezenlijken!”

Postcode Straatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de straat Hanekamp in Harderwijk is op dinsdag 30 oktober te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen