Kinderbingo Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk in de herfstvakantie

Foto: Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk organiseert dinsdagavond 23 oktober een bingoavond voor kinderen in de Kiekmure te Harderwijk. Aanvang 19.00 uur. Allemaal kinderprijzen.

Kinderbingo

De kinderbingo wordt gehouden in zaal A + B van de Kiekmure, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk. Alle kinderen zijn welkom om aan deze bingo deel te nemen. Ook mogen opa’s, oma’s, vaders en moeders meekomen en meespelen. Net als andere keren zullen er weer volop prijzen zijn als speelgoed voor jongens en meisjes.

Wat kost het?

Om mee te kunnen spelen worden er bingokaartjes verkocht in boekvorm voor 6 ronden. Kosten hiervan zijn € 0,25 per lot. Je kunt zelf bepalen met hoeveel loten je wil spelen. We spelen 6 ronden. Voor de eerste 6 ronden kunt u boekjes kopen bij binnenkomst. Ook spelen we weer een superronde waar de hoofdprijs in zit en ook vele andere prijzen zoals u gewend bent van ons. Loten voor deze ronde kosten € 0,50 per stuk. Lootjes hiervoor worden voor begin ronde los verkocht. Na vier rondjes wordt er een korte pauze gehouden waarin de kinderen limonade en iets lekkers krijgen.

Meer info

We hopen dat er weer veel kinderen komen en dat het weer een leuke, gezellige avond wordt. Als je wilt komen neem dan ook je vriendjes, vriendinnen enz mee om lekker op deze avond in de vakantie bingo te spelen. Ook kan men voor info kunnen terecht op de website van de vereniging www.wijkstadsdennen.nl. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected] .

Reacties