Pasar Malam Harderwijk kijkt terug op succesvolle eerste dag

Foto: Frits Sparnaaij (2018)

De eerste dag was zeer geslaagd en ook vandaag, zondag 21 oktober, verwacht de organisatie weer een gezellige middag en avond in De Sypel in Harderwijk. De Pasar heeft 2 grote hallen, de Bali- en Java hal en een grote Food Court met diverse restaurants.

Pasar Malam Harderwijk

Laat u tijdens deze Pasar Malam Harderwijk, zaterdag en zondag, 20 en 21 oktober 2018 verrassen door de rustieke Aziatische sfeer, voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek en indrukwekkende dansshows en vele kramen. Twee dagen lang is deze oriëntaalse jaarmarkt dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de warme Indische cultuur. Struinend langs de vele kraampjes met Indische en Aziatische spullen, kruiden en specerijen, waant u zich even in het verre Oosten. Het gedimde licht, de klanken van Indonesische muziek en de geuren van Oosterse gerechten maken een bezoek aan de Pasar Malam tot een unieke belevenis.

Reportage

Frits en Christiaan waren zaterdagmiddag bij de Pasar Malam in de Sypel. Ze maakten weer een leuke reportage. Een reportage waarin vooral te zien was hoe gezellig dit jaarlijkse weekend-evenement altijd weer is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen