Jubileum Specsavers Harderwijk gevierd met muziek, acties en gezelligheid

Foto: HNN

Specsavers viert feest. Woensdagmiddag kwam Wolter Kroes een paar nummers zingen en konden de liefhebbers een gesigneerde cd kopen. Hiermee gaf hij de aftrap voor de actiedagen. Tot en met zaterdag kost ieder montuur slechts €19Jubileum

Jubileum

Eigenaar Jeffrey Meyners is al 15 jaar gevestigd in de Donkerstraat met zijn winkel actief in oog- en hoorzorg. “In de afgelopen 15 jaar is de winkel uit zijn jasje gegroeid, mede daarom is Marcel Forsten aangesloten als mede-eigenaar van Specsavers Harderwijk. Samen willen we nog meer klanten voorzien van de beste oog- en hoorzorg,” vertelt Jeffrey trots.

Professionele oog- en hoorzorg

Jeffrey is gediplomeerd opticien en doet onder andere de oogmetingen in de winkel. “Bij een reguliere oogmeting testen we uw zicht en meten we de juiste bril aan. Omdat al onze opticiens en optometristen gediplomeerd zijn, bent u verzekerd van professionele oogzorg. Als enige landelijke optiekketen hebben wij het NUVO-keurmerk en werd onze oogmeting recent als beste door de Consumentenbond.”

Ooggezondheidsonderzoek

“Sinds kort bieden we ook een extra dienst aan in onze winkels, namelijk een preventief ooggezondheidsonderzoek, uitgevoerd door een optometrist. Hierbij gaan wij een stapje verder dan de reguliere oogmeting en onderzoekt de optometrist de gezondheid van de ogen. Wij onderzoeken uw ogen op afwijkingen die onder andere zouden kunnen duiden op diabetische retinopathie, glaucoom of staar,” legt Jeffrey uit. Hierdoor kunnen signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium gedetecteerd worden.

Gehoorverlies

Ook mensen die te maken hebben met gehoorverlies, kunnen terecht bij Specsavers. “Hiervoor hebben wij ons team aangevuld met een gediplomeerd audicien die ook partner wordt in de winkel. Wij bieden klanten een gratis en vrijblijvende gehoortest aan, dus kom gerust eens langs,” vertelt Jeffrey.

Team

Mede-eigenaar Marcel Forsten heeft zijn sporen verdiend in de retail. Met zijn komst heeft hij het partnership van Specsavers Harderwijk compleet gemaakt. “Wij zijn heel trots op ons team en op ons jubileum,” vertelt Marcel enthousiast. “Ons team bestaat, naast ons, uit twee opticiens: Coen en Lisette. Coen werkt fulltime en Lisette is parttime aanwezig, zij volgt een optometrie-opleiding. Iris, Liane en Chantal zijn de gezichten van de winkel. Zij weten alles over oog- en hoorzorg. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en verwijzen door naar collega’s als dat nodig is. Renk is onze servicemedewerker. Hij bewaakt de kwaliteit van de brillen en voert waar nodig reparaties uit. En Sterre, Madzy, Denisah en Shanya maken het team kwalitatief compleet.”

Goede doelen

Daarnaast is het voor beide ondernemers belangrijk om wat terug te doen voor de omgeving waarin zij actief zijn. “Zo steunen we elk jaar een lokaal goed doel. Voor elke klant die een bril, of hoortoestel koopt wordt er een vast bedrag voor deze organisatie gespaard,” laat Jeffrey weten. “Dit jaar is dat Scouting Harderwijk. In maart maken we bekend wat dit goede doel van ons krijgt.”

Reacties