Twaalfde keer IJS in Harderwijk is dit jaar vanaf 29  november

Foto: Harderwijk Op IJs

Het aftellen is begonnen. Het Oude Stadhuis op de Markt is versierd, de bloembakken zijn tijdelijk verplaatst en de pilaren van Heerlijk Harderwijk Winterstad prijken op verschillende prominente plaatsen in de stad. De ondernemers in de binnenstad van Harderwijk hebben reeds informatie ontvangen over de opbouwfase en de vrijwilligers van IJsclub Volmoed zijn geïnstrueerd. De twaalfde editie van Harderwijk op IJs komt eraan!

Opbouw 12e ijsbaan gaat beginnen

Het is dan ook niet raar als je de komende dagen de eerste materialen al ziet verschijnen op de Markt. Over minder dan een week bouwen stoere mannen de ijsvloer en de horecatent weer op, want volgende week donderdag 29 november is de opening van de beroemde kunstijsbaan. De oliebollenkraam van Rovers schuift ook weer aan, de stekker wordt in de geluidsinstallatie gestopt van Legabo en het vertrouwde plaatje is dan bijna compleet en kan in bedrijf genomen worden.

Het weer werkt mee

Zoek je schaatsen dus alvast op, want het gaat vriezen volgende week! Passen ze nog? Zitten ze goed in het vet? Verdienen ze nog een slijpbeurt? Kortom, bereid je voor! Want het duurt nog maar even of je doet weer mee met gratis peuterschaatsen, de gratis schaatslessen, het schoolschaatsen of draai je je rondjes tijdens de ‘vrij schaatsen’ blokken. Swingen tijdens Discoschaatsen kan ook, zelfs als je nog geen 12 jaar bent bij het KIDS Disco on Ice (5 t/m 11 jaar) op de vrijdagavonden tussen 17.15 uur en 18.45 uur.

10-rittenkaarten

Denk je er nog even aan dat je een 10-rittenkaarten voor het vrij schaatsen kunt kopen, zodat je ook nog eens met korting het ijs op kan. Ook leuk om voor je verjaardag te krijgen of wellicht vindt de Sint en de Kerstman het ook een origineel cadeau.

Meer info

Zet ‘m in de agenda; vanaf donderdag 29 november ijspret in Harderwijk. Check ook even de website http://www.harderwijkopijs.nl voor openingstijden en verdere informatie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen