Nog 3 dagen en dan start Harderwijk Op IJs

Foto: HArderwijk Op IJs

Nog een paar dagen en dan kunnen we weer schaatsen. Johan Ramon maakte maandagmiddag een paar mooie beelden van de tientallen vrijwilligers die hard aan het werk zijn om weer voor 5 weken ijsplezier te zorgen.

IJsbaan opening door ijsprinses Floor

Komende donderdag is het dan weer zo ver! Harderwijk op IJs siert dan weer de Markt in Harderwijk. Ook jij hebt vast de eerste voorbereidingen al gespot. Afgelopen vrijdagavond was het startsein van de opbouw van Harderwijk op IJs. Het winterse evenement is niet meer weg te denken en de opbouw is inmiddels een vertrouwd gezicht. Menig kind haalt opgelucht adem bij het zien van de stoere mannen die hard aan het werk zijn aan hun ijsbaan op de Markt. Jazeker, er kan ook deze winter weer geschaatst worden!

IJsprinses

Komende donderdag opent ijsprinses Floor Blom samen met mascotte Puky om 19.00 uur de twaalfde editie van Harderwijk op IJs. De openingstijden en activiteiten vind je uiteraard op de website. Ook de speciale schaatsblokken voor de allerkleinsten en de gratis schaatslessen tref je hier aan. De verschillende Disco on Ice avonden op de vrijdagavonden ontbreken ook dit jaar niet. Op de zondagen kan je gebruik maken van drie schaatsblokken en ook op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de baan open. Op zaterdag 22 december is het weer genieten van de Nostalgische Schaatsshows en de Kerst Sing Along. Het Winterpaviljoen serveert allerlei lekkers en je kunt er eigenlijk niet omheen; kom de gezellige sfeer proeven!

Meer informatie

Check de website www.harderwijkopijs.nl voor alle openingstijden en verdere informatie. Zien we je gauw op het ijs?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen