Crowdfunding Harderwijk Op IJs voor nieuwe rand

07 jun 2016, 12:57 Nieuws
harderwijk op ijs 41
Harderwijk Op IJs wil graag een nieuwe boarding rond de ijsbaan hebben. Na 10 jaar is de rand rond de ijsbaan door intensief
gebruik echt helemaal op en dus toe aan vervanging. Zonder veilige rand immers geen ijs. Een nieuwe rand wordt op maat gemaakt. En dat kost geld! Dit crowdfunding project is een initiatief van de Rabobank.

Dit is Aandeel in de Buurt

Het online platform waarmee u met hulp van de Rabobank slimme initiatieven kunt realiseren, die de lokale omgeving versterken. Met Aandeel in de Buurt ondersteunen we slimme initiatieven die de lokale omgeving versterken. Via de Rabobank kunt u hiermee op een makkelijke en leuke manier uw netwerk online mobiliseren om tijd, kennis en/of geld te verzamelen voor uw idee. Zo wordt een goed idee een succesvol project, waarmee we samen Nederland sterker maken.

Crowdfunding

De Stichting Harderwijk Op IJs vraagt alle inwoners van Harderwijk, Hierden en omgeving
en uiteraard iedereen die de ijsbaan een warm hart toedraagt hen te helpen door bij te dragen in de kosten. Doneer en vraag iedereen die je kent hetzelfde te doen, zodat we samen € 18.000 bij elkaar krijgen. Zo zorgen we er samen voor dat ook de komende tien jaar jaarlijks ruim 25.000 kinderen en bezoekers veilig kunnen genieten van oer-Hollandse winterpret in hartje Harderwijk.
Natuurlijk hopen we ons doelbedrag snel te bereiken, zodat we komende winter de boarding al kunnen vervangen. Halen we meer op dan reserveren we dit voor de ijsvloer die binnen nu en 3 jaar ook aan vervanging toe is.
kun je een donatie plaatsen. Alle beetjes helpen.