Culinaire ontdekkingstocht door Harderwijk

21 aug 2016, 8:50 Nieuws
restaurant 449952
Iedereen die van lekker eten en drinken houdt, doet er goed aan om mee te doen met Culihoppen. Culihoppen is een ongedwongen gastronomische ontdekkingstocht langs Harderwijkse toprestaurants. De culinaire tocht staat in het teken van lokale, ambachtelijke producten.

Culinaire middag

Lekker van dichtbij dus. Culihoppen neemt je mee langs zeven locaties in het sfeervolle centrum van Harderwijk. Je ‘hopt’ van restaurant naar restaurant, waar je kunt genieten van plezierig gezelschap en een heerlijk gerechtje met een glaasje wijn, bier of frisdrank. Het culinaire evenement staat volledig in het teken van smaakbeleving, genieten en ervaringen delen en wordt georganiseerd voor en door liefhebbers van goed eten en gezelligheid.

Waar

Zeven Harderwijkse toprestaurants serveren hun gastronomische creaties tijdens Culihoppen. De restaurants sluiten met gemak aan bij wat er in de wereld van de gastronomie te koop is. In Harderwijk vind je volop gezellige, gastvrije horecagelegenheden die garant staan voor heerlijke gerechten en een onvergetelijke ervaring.

Passe-partout

Met je vooraf toegestuurde passe-partout in handen kun je starten met je culinaire route. Je startrestaurant staat aangekruist op de achterzijde van je passe-partout. Na deze eerste kennismaking mag je vervolgens zelf bepalen wat je volgende restaurant is. Is het ergens druk, loop dan gerust door naar het volgende restaurant en ga op een later moment terug. Je hebt alle tijd, de keukens sluiten om 17.00 uur.

Nagenieten

Ben je na de zeven gerechtjes nog niet klaar met genieten? Dan kun je natuurlijk altijd bij de restaurants nog een afzakkertje nemen, of kijken of je nog een hapje van de kaart wilt nuttigen. Voor informatie hierover kun je op het moment zelf bij de restaurants terecht

Culihoppen

Culihoppen is beleven, genieten en verhalen delen. Je hopt van restaurant naar restaurant waar je geniet van het gezelschap, van de sfeer en van een heerlijk gerechtje met een glaasje wijn. Het is een ongedwongen gastronomische ontdekkingstocht langs toplocaties in de binnenstad, samen met familie, vrienden en relaties.

Hoe

Wil jij graag Culihoppen? Kaarten voor het event zijn uitsluitend vooraf te bestellen via de website . Momenteel is het event nog in volle voorbereiding. Zodra de kaarten te verkrijgen, zal dit naar buiten gebracht geworden.