Grote opbrengst sponsorloop Zwart Wit '63

20 mrt 2017, 16:00 Nieuws
zwart wit john wakker stichting emma sponsorloop wim balke 500
De sponsorloop van Zwart Wit begin januari heeft een goed resultaat opgeleverd. Een deel hiervan is afgelopen zaterdag door aanvoerder van het eerste, Bart Mous, als cheque overhandigt aan de Stichting Steun Emma.

€4300

€4300 is er er bij elkaar gelopen 7 januari. Alle deelnemers, groot en klein, jong en oud hebben de benen flink laten bewegen. Vooraf kregen ze een formulier mee waarmee ze hun sponsors (familie, vrienden, buren, enz.) konden vragen te doneren. Het liefst zo gul mogelijk. Vorig jaar was er €4000 bij elkaar gelopen. Vanwege het succes, is de loop weer op de agenda van de club geprogrammeerd. Dit jaar ging de opbrengst, €3440, naar spelmateriaal voor de jeugd en de bouw van dug-outs op veld 4.

Stichting Steun Emma

De rest van de opbrengst, €860, is als cheque overhandigd aan John van de Wakker. Samen met zijn vrouw Chantal, zijn zij ambassadeurs van de Stichting Steun Emma. John en Chantal hebben een aantal jaar geleden met hun zoon Max erg veel tijd in het Emma Kinderziekenhuis (AMC Amsterdam) doorgebracht. Hun zoon was ernstig ziek en heeft de laatste 2 jaar van zijn korte leven veel in het AMC door moeten brengen. Hier hebben zij ervaren hoe belangrijk het werk is dat de medewerkers het Emma Kinderziekenhuis doen. Dit is de reden dat zij de ambassadeurs van de Stichting Steun Emma zijn geworden.