Harderwijk Live vandaag

30 jul 2016, 12:33 Nieuws
harderwijk live middag centrummanagement
Al jaren staan zes zaterdagen in juli en augustus in het teken van live muziek en gezelligheid op de Markt in Harderwijk. Elke zaterdag staat in een ander thema en dus zorgt elke zaterdag een andere band voor de juiste sfeer.

Wat is het?

Vanaf 16.00 uur geniet je van een ontspannen deuntje, zing je mee op de laatste hits en laat je je verleiden tot swingende dansmoves. Dit jaar staan bekende artiesten als Jennifer Ewbank, Brace, Dave en Wolter Kroes op het programma. Uiteraard mogen ook de brass- en salsabands niet ontbreken en draaien verschillende DJ's lekkere beats.
Het evenement is gratis toegankelijk en jong en oud vermaakt zich uitstekend bij dit muziekspektakel. Een ideale avond om oude bekenden tegen te komen en je te laten meeslepen door de beats onder het genot van een hapje en een drankje.
Dit muziekfestijn is volledig gratis te bezoeken!

Weersverwachting Harderwijk

Weeronline.nl voorspelt het volgende voor vanmiddag en vanavond:
Tussen 16.00 uur en 20.00 uur is er 50% kans op regen met een bewolkte lucht. De temperatuur is rond de 20°C en er staat amper wind. Tot midden in de nacht, als de kroegen leegstromen, nemen alle voorspellingen licht af. De wind blijft weg, de temperatuur komt tot ongeveer 16° en de regenkans daalt tot 35%. Kortom, een jasje en een paraplu zijn voor de zekerheid wel slim.

Programma

16:00 – 18:00 DJ
Een 6-mans Allround coverband uit Harderwijk met een breed repertoire Engels- en Nederlandstalige muziek, van Rock tot Reggae en Pop tot Blues. Ze staan bekend om hun verrassende en energieke optredens. De leadzanger is een echte ras entertainer!
18:00 – 20:00 Jennifer Ewbank


20:00 – 23:00 Bas Bons Live
Bas Bons (1984) is een verhalenverteller. Als pianist, zanger, toetsenist en componist schildert hij zijn muziek met hart en ziel en neemt het publiek mee op een reis, die je nog lang zal bijblijven en die je niet meer loslaat.
Bas studeerde in 2011 af aan het Conservatorium in Haarlem, waar hij hoofdvakles volgde bij Nol Sicking en Jan-Peter Bast op piano, hammond, synthesisers en keyboards.
Nu is hij op menig podium te vinden als pianist, toetsenist en zanger, bij uiteenlopende formaties en bands. In maart 2015 was hij op tv te bewonderen met zijn debuutsingle ‘Kom In Mijn Armen’, bij het De Beste Singer Songwriter van Nederland op NPO3.
23.00 – 23.30 Brace