Kamperen bij Camping ‘FF Weg’ in Harderwijk

17 jul , 8:47 Nieuws
ontwerp zonder titel
Kamperen is voor veel mensen een favoriete manier om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur. Camping ‘FF Weg’ biedt een unieke kampeerervaring voor inwoners van Harderwijk en Hierden. Dit jaar vindt de camping plaats van 9 tot 12 augustus op het terrein van Scouting Ragay Redoz aan de Strokelweg 4 in Harderwijk. Organisatoren hebben hard gewerkt om alles voor te bereiden en kijken uit naar vier dagen vol gezelligheid en activiteiten.

Kamperen op nieuwe locatie en extra dag

Dit jaar vindt Camping ‘FF Weg’ plaats op een nieuwe locatie en duurt het evenement een dag langer dan voorgaande jaren. De keuze voor het terrein van Scouting Ragay Redoz biedt meer mogelijkheden en ruimte voor kampeerders om te genieten van hun verblijf. De organisatie is blij met de samenwerking met de scouting, die ook meehelpt met ideeën om het evenement onvergetelijk te maken.
Tijdens het kampeerweekend staat het samen doen centraal. Vanaf het opzetten van de tenten tot aan het deelnemen aan gezamenlijke activiteiten, het draait allemaal om verbinding en samenzijn. Kamperen bij Camping ‘FF Weg’ betekent ook even weg van de digitale wereld. Telefoons, computers en televisies blijven thuis, zodat iedereen optimaal kan genieten van het buitenleven en nieuwe stadsgenoten kan leren kennen.

Activiteiten en toegankelijkheid

Naast het kamperen zelf biedt Camping ‘FF Weg’ een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud. De exacte invulling van dit programma wordt later bekendgemaakt, maar kampeerders kunnen zich verheugen op onder andere gezamenlijke barbecues, kampvuuravonden en sportieve activiteiten. Dit maakt het kampeerweekend niet alleen ontspannend, maar ook leuk en interactief voor alle deelnemers.

Er zijn nog plekken beschikbaar!

De organisatie benadrukt dat Camping ‘FF Weg’ toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Voor slechts 16 euro kunnen gezinnen deelnemen aan het kampeerweekend. Voor degenen die het moeilijk kunnen betalen, zijn er sponsormogelijkheden. Sponsors kunnen plekken financieren voor gezinnen die anders niet zouden kunnen deelnemen. Dit initiatief zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om te genieten van een paar dagen kamperen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Persoonlijke verzorging

De organisatie kan nog mensen inzetten die de gasten graag in de watten willen leggen. Dus ben jij, of ken jij die kapper, masseur, voetzoolreflextherapeut, nagelstylist, schoonheidsspecialiste is of een ander beroep in de persoonlijke verzorging heeft? Mail dan naar: Camping 'FF Weg

Aanmelden

Aanmelden voor Camping ‘FF Weg’ kan via een e-mail naar Camping 'FF Weg. Of je nu als gast, vrijwilliger of sponsor wilt deelnemen, iedereen is van harte welkom. Het kampeerweekend biedt een mooie gelegenheid om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en te genieten van de eenvoudige dingen in het leven, zoals samen zijn en de natuur ervaren. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een gezellig en onvergetelijk kampeeravontuur in Harderwijk!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.