KNVB maakt indeling bekend voor Tweede, Derde en Vierde Divisie

08 jul , 7:54 Nieuws
voetbal overzicht gras veld
De KNVB heeft vrijdag 5 juli de indeling bekendgemaakt voor de Tweede, Derde en Vierde Divisie. VVOG Harderwijk is dit seizoen ingedeeld met hoofdzakelijk clubs uit de westkant van het land. Dit betekent een spannende nieuwe uitdaging voor VVOG, aangezien er weinig ‘bekende’ tegenstanders in de poule zitten. De indeling zorgt voor een frisse wind en nieuwe rivaliteiten in het seizoen 2024/2025. Zodra het wedstrijdschema bekend is, zullen wij dit publiceren. Hieronder de competitie-indeling en een kort overzicht van de deelnemende voetbalverenigingen.

Competitie-indeling en clubs

VVOG Harderwijk zal het dit seizoen opnemen tegen diverse sterke teams uit de westelijke regio's van Nederland. De indeling biedt een interessante mix van tegenstanders, zowel voor spelers als voor de fans.
AFC'34: Deze club uit Alkmaar staat bekend om hun sterke jeugdopleiding en hebben de ambitie om zich in de hogere regionen van de competitie te vestigen.
DVVA: Afkomstig uit Amsterdam, DVVA is een club met een rijke historie en een trouwe aanhang die altijd voor een goede sfeer zorgt.
Hollandia: Met hun roots in Hoorn, heeft Hollandia door de jaren heen laten zien een geduchte tegenstander te zijn.
Hoogland: Deze club uit de gelijknamige plaats heeft in de afgelopen seizoenen bewezen dat ze mee kunnen strijden om de bovenste plaatsen.
JOS Watergraafsmeer: Ook een club uit Amsterdam, JOS Watergraafsmeer, heeft een lange geschiedenis en een sterke teamgeest.
Kampong: Utrechtse club Kampong is niet alleen bekend vanwege voetbal, maar ook door hun sterke prestaties in andere sporten zoals hockey.
Kolping Boys: Uit Heiloo, Kolping Boys heeft een solide team dat altijd vecht voor elk punt.
Odin '59: Deze club uit Heemskerk heeft een trouwe aanhang en staat bekend om hun aanvallende speelstijl.
Purmersteijn: Met hun thuisbasis in Purmerend, heeft Purmersteijn een team dat bekend staat om hun technische vaardigheid.
Scherpenzeel: Een oude bekende van VVOG, deze club blijft altijd een lastige tegenstander.
SDV Barneveld: Nog een bekende voor VVOG, SDV Barneveld, biedt altijd spannende wedstrijden.
SJC: Uit Noordwijk, SJC heeft een sterk team dat vaak bovenin de competitie meedraait.
Swift: Ook uit Amsterdam, Swift is een club met een sterke traditie en fanatieke supporters.
Ter Leede: Deze club uit Sassenheim heeft door de jaren heen veel successen behaald en blijft een belangrijke speler in de competitie.
Zuidvogels: Vanuit Huizen, Zuidvogels is een team dat bekend staat om hun harde werk en doorzettingsvermogen.

Vooruitblik op het seizoen

De indeling van de divisies door de KNVB brengt een nieuwe dynamiek met zich mee. Voor VVOG betekent dit een reeks van nieuwe uitdagingen en kansen om zich te bewijzen tegen meerdere onbekende tegenstanders. De clubs die dit seizoen in dezelfde competitie zitten, variëren van ervaren teams met een lange geschiedenis tot opkomende clubs met frisse energie. Fans van VVOG kunnen zich verheugen op spannende wedstrijden en nieuwe reisbestemmingen voor uitwedstrijden. De indeling zal zeker bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de club en de spelers, die zich moeten aanpassen aan verschillende speelstijlen en tactieken van de tegenstanders.

Voorbereiding

VVOG zal zich optimaal voorbereiden om het beste uit zichzelf te halen in dit nieuwe seizoen. Het wordt een periode vol sportieve strijd en onvergetelijke voetbalmomenten. De supporters worden aangemoedigd om hun team te blijven steunen, zowel thuis als uit, en bij te dragen aan een succesvolle campagne in de competitie. Zodra het volledige wedstrijdschema beschikbaar is, zullen wij dit uiteraard direct publiceren zodat iedereen zich kan voorbereiden op een spannend voetbalseizoen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.
#vvog #indeling #competitie #harderwijk #harderwijknieuws #voetbal #derdedivisie