Opening Kok Experience en Kok CinemaxX!

06 jul 2016, 16:30 Nieuws
lasergame
Op 7 juli om 10:00 uur is het zover: Kok Experience in Harderwijk opent haar deuren! Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud: lasergamen, uit eten in het restaurant, spelen in het speelparadijs en de nieuwste films in bioscoop Kok CinemaxX.

Opening speelparadijs

Vier je kinderfeestje of kom gezellig spelen in de leukste buiten- en binnenspeeltuin op de Veluwe. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden. En ook in de buitenspeeltuin van 1000 m2 kunnen kinderen heel veel plezier beleven! De mascottes Kiki en Koko staan voor jullie klaar om te dansen en de schat te gaan zoeken (vanaf €7,50 per kind van 1 jaar).

Lasergame

It’s all in the game.. In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 500 m2 strijd je met je vrienden tegen een ander team in het donker. Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen. Een uniek doolhof, met uitrusting en laserguns van LaserMaxx (vanaf 8 euro per spel vanaf 8 jaar). Een fantastische ervaring voor jong en oud!

Restaurant

Geniet dagelijks in ons rustige restaurant van verse en ambachtelijke gerechten. Het restaurant is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners: alles wordt vers bereid. Net zoals je gewend bent bij Broodje Kok! Op de menukaart vind je ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn.

Kok CinemaxX

Gezellig avondje weg met de nieuwste films, arrangementen en specials. Met onze bioscooparrangementen kun je je eigen verzorgde avond uit kiezen. Heb je zin in een high coffee, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm. Ook organiseren we regelmatig leuke specials, zoals een Ladies Night, een mannenavond Beer & Burger of live streaming van een concert. Tijdens de specials zijn er leuke extra’s, zoals stands met de leukste producten tijdens een Ladies Night of het maken van je eigen unieke Kok CinemaxX burger op het dakterras tijdens de Beer & Burger avond.