Preuverie keert terug naar Harderwijk

24 jul , 7:48 Nieuws
ontwerp zonder titel 2024 07 24t075057149
De horecaondernemers van de Markt in Harderwijk brengen deze zomer de Preuverie terug op de Markt. Even geen muziekevent op zaterdagavond, maar op donderdagavond staat eten in de spotlights. De komende 3 weken gaat Harderwijk terug naar de basis, de grondlegger van de huidige Harderwijk Live-avonden.

Preuverie

In de jaren '80 begonnen ze met dit evenement, dat uiteindelijk de grondlegger werd voor het huidige Harderwijk Live. Dit jaar keren ze terug naar de basis met drie donderdagen (25 juli, 1 en 8 augustus) midden in de zomer waarop bezoekers kunnen genieten van de lekkerste proeverijen van horecabedrijven en lokale ondernemers. Samen met gezellige muziek en verschillende straattheateracts wordt het een groot feest op de Markt.

Terug naar de basis

De Preuverie start op donderdag 25 juli en vindt ook plaats op 1 en 8 augustus. In Preuverie zit het woord proeven. Op de Markt kun je de komende donderdagavonden proeven van wat lokale ondernemers je te bieden hebben. Bezoekers kunnen genieten van lekkernijen van onder andere de kaasboer, de visboer, de slager, patisserie en natuurlijk de horeca-ondernemingen. In totaal staan er 16 kramen op de Markt. Gasten kunnen gerechten apart afrekenen en op het terras van hun keuze opeten. De gerechten kosten maximaal 6 euro, zodat iedereen laagdrempelig kan genieten van het aanbod.

Foodfestival

Een foodfestival belooft een feest voor alle zintuigen te worden. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, variërend van lokale lekkernijen tot exotische smaken. Een foodfestival biedt niet alleen heerlijk eten, maar ook live muziek, kookdemonstraties en activiteiten voor kinderen. Dit gezellige evenement is perfect voor het hele gezin en biedt een unieke kans om nieuwe culinaire ervaringen op te doen. Vergeet niet om de komende donderdagen in je agenda te zetten en je smaakpapillen voor te bereiden op een onvergetelijke avond vol culinaire ontdekkingen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.