Programmawijziging donderdagavond 3 augustus Maan op de Veluwade

15 jul 2017, 21:43 Nieuws
maan veluwade rainier hordijk cc by sa 40
OG3NE komt niet naar de Veluwade. De zussen verloren onlangs hun moeder. Zij was ernstig ziek en is afgelopen week overleden. Het management van OG3NE laat weten dat de dames hun optredens van de komende maand annuleren.

Vervangende artiest

De organisatie van de Veluwade
heeft besloten om een vervangende artiest te boeken voor de donderdagavond. De artiest die op het podium zal staan op De Veluwade Foppen Zalm en Paling Vip avond is Maan.

Maan

De winnares van The Voice of Holland 2016’. Ze bracht daarna haar eerste single Perfect World uit, geproduceerd door niemand minder dan top-DJ Hardwell. Het nummer werd meteen Alarmschijf, denderde de Top 40 in, belandde op nummer 1 in de iTunes chart en bij 100%NL. Onlangs kreeg ze bovendien een gouden award uitgereikt voor Perfect World. Haar tweede single Ride It kreeg nog de vuurdoop op live tv in de The Voice Kids-finale. Maan is zeer populair bij de Beste Zangers wat momenteel op TV wordt uitgezonden, in September doet Maan mee in Dance Dance, Dance.

Past goed

Ervaring op een groot podium heeft ze al, zo stond ze tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Bij de Veluwade zal ze zich zeker thuisvoelen.